23. Dani Ramira i Zorana Bujasa - u Zagrebu

06.04 - 08.04 | 08:00 - 15:00

(Spremi u kalendar)

Filozofski fakultet u Zagrebu @ Ulica Ivana Lučića 3, 100000 Zagreb

23. Dani Ramira i Zorana Bujasa - u Zagrebu
Dani Ramira i Zorana Bujasa međunarodni je psihologijski znanstveni skup koji se održava svake dvije godine na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Cilj skupa je
razmjena spoznaja i rezultata temeljnih i primijenjenih istraživanja iz sviju područja psihologije. Ovaj skup, s tradicijom dugom gotovo 50 godina, ističe se po kvaliteti empirijskih i teorijskih radova. To je tradicionalno mjesto okupljanja psihologa i stručnjaka srodnih struka iz Hrvatske i inozemstva koji izlažu svoja najnovija istraživanja, razmjenjuju znanja i ideje, uspostavljaju nove kontakte i obnavljaju postojeće te dogovaraju suradnju.

Organizator i domaćin 23. DRZB je Odsjek za psihologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, a suorganizator Hrvatsko psihološko društvo.

S velikim zadovoljstvom najavljujemo da će tijekom 23. DRZB plenarna predavanja održati troje poznatih i međunarodno priznatih stručnjaka:

Emeritus Professor David A. Alexander, Principal Adviser, UK police services: "Early mental health intervention after major incidents: an evidence-based approach".

Dr. sc. Nataša Jokić-Begić, red. prof., Odsjek za psihologiju, Filozofski fakultet u Zagrebu: "Anksiozna osjetljivost ili tko se boji straha još?"
Professor Stephen David Reicher, University of St. Andrews, United Kingdom: "Identity, violence power: Rethinking the psychology of intergroup conflict".

Dodatne informacije o skupu možete naći na adresi http://psihologija.ffzg.unizg.hr/en/drzb2017/
Sri, 17. 01. 2018 02:00