Sekcija za psihologiju obitelji, braka i partnerstva obilježava Dan obitelji stručnim sastankom

Poštovane kolegice i kolege,

Bliži nam se Međunarodni dan obitelji kojeg su Ujedinjeni narodi proglasili još 1989. Godine. U svijetu je prvi put obilježen 15.05.1994. godine pod sloganom "Da obiteljski dan ne čine stvari nego srdačni odnosi roditelja i djece" kojim međunarodna zajednica naglašava značajnost obitelji kao temeljnu jedinicu društva.
Svake godine na ovaj dan prisjećamo se da je obitelj temelj današnjeg društva, da se iz obitelji i obiteljskog okruženja stvaraju ljudi sa svojim karakterom, stavovima, vjerovanjima koji grade neki budući svijet. U današnjem ubrzanom tempu života kada obitelj vrlo često nema ni vremena ni uvjeta razvijati se zajedništvu i toleranciji, jako je važno osvijestiti koliko su nam važni naši roditelji, braća, sestre, djeca, bake, djedovi. Svi članovi obitelji imaju važnu ulogu u razvoju osobnosti pojedinca. Stoga, što kvalitetniju, tolerantniju i povezaniju obitelj imamo, veće su šanse da ćemo odgojiti i kvalitetnije, tolerantnije i povezanije društvo.
Povodom Međunarodnog dana obitelji, pozivamo vas na sastanak Sekcije za psihologiju obitelji, braka i partnerstva koji će se održati

u petak, 15. svibnja 2015. godine u 13 sati

u prostorijama Doma zdravlja Zagreb - zapad, Prilaz Baruna Filipovića 11, Zagreb, sa sljedećim

Dnevnim redom:

1. Stručno predavanje:

Prof. dr. sc. Željka Kamenov, Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu:

„Obitelj i uloga privrženosti u bliskim odnosima tijekom adolescencije i odrasle dobi"

2. Diskusija

3. Razno

Molimo da potvrdite svoj dolazak e-poštom na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  do četvrtka, 14. svibnja 2015. godine.

Srdačan pozdrav,
Pročelnica Sekcije za psihologiju obitelji, braka i partnerstva
prof. dr. sc Andreja Brajša-Žganec
natrag na vrh ▲
Pon, 17. 12. 2018 15:54