AZOO (Agencija za odgoj i obrazovanje) - suorganizator 24. godišnje konferencije

Hrvatsko psihološko društvo i Agencija za odgoj i obrazovanje postigli su sporazum o suorganizaciji 24. godišnje konferencije hrvatskih psihologa koja će se od 9. do 12. studenoga održati u Opatiji. Ova suradnja i partnerski odnos nastavit će se i dalje tako da će AZOO postati trajni suorganizator Godišnjih konferencija hrvatskih psihologa što nas osobito veseli uzimajući u obzir brojnost kolegica i kolega u školskom i predškolskom sustavu i važnost njihovog profesionalnog razvoja te sudjelovanja u radu godišnjih konferencija.
24. godišnja konferencija hrvatskih psihologa će tako biti uvrštena i u Katalog stručnog usavršavanja AZOO-a što će zainteresiranima olakšati dolazak na Konferenciju.
Obavještavamo kolegice i kolege zaposlene u školskom i predškolskom sustavu da je Agencija za odgoj i obrazovanje (AZOO) dala je preporuku psiholozima iz školskog i predškolskog sustava za sudjelovanje na 24. godišnjoj konferenciji hrvatskih psihologa u Opatiji.

2 komentari

 • Sanja

  S obzirom da je AZOO suorganizator a Sekcija za školsku psihologiju najbrojnija unutar HPD-a bilo bi odlično da nam se omogući povoljnija cijena kotizacije. Sjećam se da smo imali popust na nekim prethodnim Konferencijama....

  Prijavi
  Poslao/la Sanja Srijeda, 07 Rujan 2016 22:13 Link komentara
 • školski psiholog

  Hvala Agenciji što je dogovorila i povoljniju cijenu kotizacije za nas potplaćene prosvjetare :-(

  Prijavi
  Poslao/la školski psiholog Srijeda, 07 Rujan 2016 14:47 Link komentara
Komentiraj...
natrag na vrh ▲
Čet, 14. 12. 2017 09:09