Logo
Ispiši ovu stranicu

10. Tjedan psihologije uspješno završen - bilo je izvrsno, jako smo zadovoljni, hvala svima!

10. Tjedan psihologije uspješno završen - bilo je izvrsno, jako smo zadovoljni, hvala svima!
10. Tjedan psihologije održan od 20. do 26. veljače, 2017. uspješno je završen. Razloga za zadovoljstvo je puno - preko 1200 događanja diljem Hrvatske, uključenost preko 700 kolegica i kolega, ali i predstavnika drugih struka (edukacijski rehabilitatori, pedagozi, odgojitelji, liječnici, psihijatri, medicinske sestre i tehničari, socijalni radnici, učitelji, knjižničari i dr.). U preko 100 gradova i manjih mjesta održani su različiti programi kojima je za cilj bilo probližiti psihologiju građanima te se procjenjuje da je na spomenutim događanjima sudjelovalo preko 10.000 korisnika najrazličitijih profila i dobi. Kao posebna događanja svakako treba istaknuti Rijeku psihologije, Psihošpancir kao i akciju Mjerenja raspoloženja održanu širom zemlje. Svakako treba istaknuti i Facebook akciju - Psihologija nije astrologije koja se pokazala veoma uspješnom i koja će svoj nastavak imati dalje. Detaljnija izvješća bit će objavljena u glasilima HPD-a.
Zahvaljujemo se svim aktivnim sudionicima koji su doprinijeli ovako uspješnom jubilarnom Tjednu psihologije, svima koji su svoje prostore stavili na raspolaganje za organizaciju najrazličitijih događanja, svim studijima psihologije i njihovim nastavnicima koji su nas podržali i pridružili nam se. Posebno hvala kolegicama iz UO-a Hrvatske psihološke komore te Stručnog razreda za kliničku psihologiju za izniman doprinos akciji Mjerenja raspoloženja.
Zahvaljujemo se svim sponzorima, posebno glavnom sponzoru Nakladi Slap iz Jastrebarskog.
Posebno hvala najrazličitijim medijskim kućama, državnim i lokalnim kao i portalima i tiskovinama koji su ovaj 10. Tjedan psihologije pratili i o njemu izvještavali.
Pozivamo sve sudionike da nam se jave sa svojim izvješćima, fotografijama, zapažanjima i prijedlozima za nove Tjedne psihologije. Obzirom da je ova naša aktivnost opažena i na međunarodnoj razini pokušat ćemo učiniti sve da preko naše europske federacije EFPA-e, ovaj događaj prenese i na europsku razinu.

Hrvatsko psihološko društvo
Stavovi izneseni u člancima, tekstovima i komentarima su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav portala PSIHOLOGIJA.HR