Logo
Ispiši ovu stranicu

17. europski kongres psihologije održat će se u Ljubljani 2021.g.

17. europski kongres psihologije održat će se u Ljubljani 2021.g.
17. europski kongres psihologije održat će se u Cankarjevom domu u Ljubljani od 6. do 9. srpnja 2021.g. Glavna tema Kongresa - Psychology as the Hub Science: Opportunities & Responsibilities okupit će više tisuća psihologa i psihologinja iz Europe i svijeta. Na ovom značajnom europskom psihologijskom skupu pridružit će se i desetci hrvatskih kolegice i kolega za koje se pripremaju posebne pogodnosti.
Hrvatsko psihološko društvo, koje još od Opće skupštine EFPA-e (Amsterdam, srpanj, 2017) podupire Društvo psihologa Slovenije u natjecanju za dobivanje ovog kongresa, u svojim će medijima pratiti i izvještavati o svim razvojnim momentima vezanima za ovaj veliki skup u našem dragom susjedstvu.
Predsjednik Društva psihologa Slovenije, kolega Marko Vrtovec (na slici) bit će naš uvaženi gost na 27GKHP u Osijek gdje će najaviti ECP2021 i gdje će sudionici naše Godišnje konferencije moći doznati sve o pripremama za Ljubljanu 2021.
Sve o ECP 2021 možete pratiti na priloženoj mrežnoj stranici:
17. europski kongres psihologije - Ljubljana 2021
Stavovi izneseni u člancima, tekstovima i komentarima su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav portala PSIHOLOGIJA.HR