21. Dani psihologije u Zadru - 24. - 26.svibnja 2018.

Cijenjene kolegice i kolege,

Čast nam je pozvati Vas na XXI. Dane psihologije u Zadru koji će se održati od 24. do 26. svibnja 2018. godine na Sveučilištu u Zadru.
Međunarodni znanstveno-stručni skup Dani psihologije u Zadru se već 40 godina održava u organizaciji Odjela za psihologiju Sveučilišta u Zadru. Prepoznajući važnost konferencije Hrvatsko psihološko društvo se također uključilo u organizaciju. U početku zamišljen kao regionalni skup, on je ubrzo prerastao te okvire i danas predstavlja renomirani međunarodni skup. Važnost skupa je prepoznata u akademskoj i stručnoj zajednici što je rezultiralo velikim odazivom sudionika što nama kao organizatorima predstavlja poticaj za daljnje usavršavanje u organizaciji i realizaciji ovog skupa.
Naglašavamo da će i nakon ove konferencije postojati mogućnost objave cjelovitih radova u posebnom zborniku radova, s obzirom da su prethodne publikacije zbornika bile uspješne, na zadovoljstvo nas i autora koji su svoje radove objavili unutar spomenutih publikacija.
Sve aktualne obavijesti o skupu možete potražiti na adresi www.unizd.hr/danipsih  ili putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .
Veselimo se vašem dolasku!

Predsjednica Organizacijsko-programskog odbora
Doc. dr. sc. Matilda Nikolić
natrag na vrh ▲
Pet, 19. 07. 2019 03:54