24. Dani Ramira i Zorana Bujasa - najava međunarodnog znanstvenog skupa

Poštovane kolegice i kolege,

zadovoljstvo nam je obavijesti vas da će se 24. Dani Ramira i Zorana Bujasa održati od 11. do 13. 4. 2019. godine na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Dani Ramira i Zorana Bujasa međunarodni su psihologijski znanstveni skup, koji se održava svake dvije godine s ciljem razmjene znanja i rezultata temeljnih i primijenjenih istraživanja iz svih područja psihologije. Ovaj se skup ističe po kvaliteti empirijskih i teorijskih radova i već je gotovo 50 godina tradicionalno mjesto okupljanja psihologa i stručnjaka srodnih struka iz Hrvatske i inozemstva. Stoga vas pozivamo da se ponovo okupimo, izložimo svoja nova istraživanja, razmijenimo znanja i iskustvo, obnovimo postojeće i uspostavimo nove kontakte i suradnje.

S ponosom najavljujemo da će plenarno predavanje nakon svečanosti otvorenja konferencije održati naša alumna, prof. dr. Radmila Prišlin sa San Diego State University, SAD. Čast nam je i zadovoljstvo najaviti i dva druga plenarna predavača, koji će svoja predavanja održati tijekom konferencije: prof. dr. Fabrizio Butera s University of Lausanne, Švicarska, te prof. dr. Zvonimir Galić s Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu.

Organizator i domaćin 24. Dana Ramira i Zorana Bujasa je Odsjek za psihologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, a suorganizator Hrvatsko psihološko društvo.

Dani Ramira i Zorana Bujasa 2019. godine posebno su značajni, jer se odvijaju u godini kada obilježavamo 90. godišnjicu Odsjeka za psihologiju, kao prvog znanstvenog studija psihologije na Sveučilištu u Zagrebu, u Hrvatskoj i u ovom dijelu Europe.

Informacije o skupu moći ćete naći na sljedećim adresama:
http://psihologija.ffzg.unizg.hr/drzb2019/
hashtag: #DRZB2019
twitter: drzbnews
instagram: 24.DRZB
facebook: Dani Ramira i Zorana Bujasa 2019.
ili putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Srdačno vas pozivamo da nam se pridružite na skupu i obilježavanju 90. rođendana Odsjeka za psihologiju. Radujemo se Vašem dolasku!

Predsjednica Programsko-organizacijskog odbora
Prof. dr. sc. Dinka Čorkalo Biruški
natrag na vrh ▲
Sub, 20. 04. 2024 12:20