25GKHP - od 8. do 11. studenoga 2017. održana u Zadru

25. godišnja konferencija hrvatskih psihologa uspješno je održana u Zadru, u Hotelima Falkensteiner Resort od 8. do 11. studenoga 2017.g. Još jedan u nizu, ovoga puta jubilarni, dvadesetpeti put, najveći hrvatski psihologijski skup na kojem je sudjelovalo oko 600 sudionika iz Hrvatske i inozemstva (Albanija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Nizozemska, Slovenija, Ujedinjeno Kraljevstvo) okončao je svoj rad ceremonijom zatvaranja i najavom 26GKHP koja će se od 7. do 11. studenoga 2018.g. održati u Life Class Toplicama u Sv. Martinu na Muri (Međimurska županija).
Kroz tri radna dana održano je 5 pozvanih predavanja, 9 smipozija (s ukupno 46 priopćenja), 58 slobodnih usmenih izlaganja, 35 poster prikaza, 13 okruglih stolova, 12 radionica. Predstavljeno je 8 najnovijih knjiga iz područja psihologije, održan je još jedan Psihošpancir s ukupno 17 stolova za razgovor, 6 sastanaka stručnih sekcija HPD-a, jedan sastanak radne skupine, jedan sastanak fokus grupe, 2 interaktivna izlaganja, jedan stručni domjenak te "jutro poezije" u spomen na pok. kolegu Joška Sindika.
Hrvatsko psihološko društvo zahvaljuje svim sudionicima 25GKHP. Posebno se zahvaljujemo Programskom odboru na čelu s dr. Verom Ćubela Adorić na predanom radu i izvrsnom odabiru programa, domaćinima Društvu psihologa Zadar i Organizacijskom odboru na čelu s dr. Dariom Vučenovićem na toploj dobrodošlici te kvalitetnom ponudom društvenih događanja. Zahvaljujemo se svim sponzorima koji su pomogli održavanju konferencije kao i svim medijima koji su pratili njezin rad.
Hrvatsko psihološko društvo zahvaljuje na nazočnosti podpredsjedniku Hrvatskog sabora i kolegi dr. Furiu Radinu te posebno, počasnoj predsjednici i počasnom predsjedniku ovogodišnje konferencije dr. Mirjani Krizmanić i dr. Slavku Kljaiću.

Do sljedećeg susreta na još jednoj GKHP u Sv. Martinu na Muri, srdačno vas pozdravljamo.
natrag na vrh ▲
Pet, 14. 12. 2018 13:43