Udruga Boli Me - u povodu Svjetskog dana mentalnog zdravlja - pridružite se!

Dragi i poštovani!
Pozivamo Vas na neformalno, opušteno druženje i predstavljanje trogodišnjeg djelovanja udruge ''BoliMe''.
''BoliMe'' je nezavisna umjetnička inicijativa za podršku mentalnom zdravlju mladih. (www.bolime.hr) Nismo psiholozi, nismo psihijatri, mi smo Marina Vitković, Adrian Pezdirc, Draga Komparak i Judita Gamulin – profesorica filozofije, akademski glumac, filmska redateljica, dizajnerica. Krenuli smo iz osobnih razloga, ali uviđajući potrebu i manjak sadržaja vezanog uz podršku mentalnom zdravlju mladih. Nastali smo spontanom kreativnošću 2014. godine. Kroz 3 godine, iskrenom željom, srcem i sjećanjem, kroz edukativno i umjetničko djelovanje pokušavamo mentalno zdravlje staviti u javni prostor i potaknuti dijalog. Vjerujemo da je dužnost svakog od nas jednako vrednovati fizičko i mentalno zdravlje.
Prepoznatljivi smo po kampanji Kad te boli.moraš reći, kojoj su se pridružile osobe iz javnog života (Zoran Šprajc, Tihana Lazović, Iva Šulentić, Marijo Možnik...).
Naime, brojne nedoumice oko toga što uopće znači i jest mentalno zdravlje u trogodišnjoj ''BoliMe'' promociji istoga nagnalo nas je da temu mentalnog zdravlja opušteno predstavimo prijateljima i medijima, a stručnjake pozovemo na suradnju.
Drugi dio druženja zamišljen je kao ležeran i moderiran razgovor stručnjaka različitih profila na temu mentalnog zdravlja. Naša je najveća želja povezati međusobno stručnjake iz polja mentalnog zdravlja u širu platformu koja sustavno promovira, destigmatizira i poboljšava mentalno zdravlje mladih.
Podržite nas i pridružite nam se u petak, 13.10., u 17 sati u ''Botaničaru'', Trg Marka Marulića 6.

Srdačan pozdrav!
Adrian, Marina, Judita, Draga
natrag na vrh ▲
Pon, 24. 09. 2018 12:13