VII. znanstveno - stručni skup Osnaživanje potencijala za preventivne aktivnosti u zajednici - objavljen program skupa

Poštovane kolegice i kolege,

u prilogu se nalazi program VII. znanstveno - stručnog skupa Osnaživanje potencijala za preventivne aktivnosti u zajednici. Program Skupa također možete pronaći i preuzeti na našoj web stranici.

Samim time, vrijeme je obznaniti Vam i najavljena iznenađenja!

Uz četiri pozvana predavanja i dvije pozvane radionice, najavljujemo Vam još pet pozvanih aktivnosti!

Pridružite nam se od 22. do 24. veljače 2018. godine na Filozofskom fakultetu u Osijeku te se uključite u raspravu okruglog stola na temu Pitanja ponovljivosti psihologijskih istraživanja - prijetnja njihovoj znanstvenoj vrijednosti? Poslušajte predavanje na temu Nasilje nad podacima te pogledajte Kazališnu predstavu Zavirite u moj film! Također, imate priliku Unajmiti mentora za razvoj ljudskih potencijala na sat vremena (...i to uz šalicu jutarnje kave!) te sudjelovati u interaktivnoj radionici Pas u zajednici: Kućni ljubimac i pomagač u kojoj važnu ulogu ima i educirani pas Šana!

Dodatno, na svečanom zatvaranju Skupa dodijelit ćemo nagrade za najuspješniji 1) prikaz prakse, 2) istraživački rad, 3) studentski rad te 4) poster prikaz!

Kako ne biste ostali bez svojih konferencijskih materijala, još jednom Vas ljubazno podsjećamo na obavezu prijave sudjelovanja prije početka Skupa te dostave potvrde o uplati kotizacije.

S veseljem Vas iščekujemo u Osijeku!

U ime Programsko - organizacijskog odbora,

doc. dr. sc. Ana Jakopec, predsjednica


natrag na vrh ▲
Pon, 18. 02. 2019 07:44