Zlatni grb HPD-a 2017 - poziv za podnošenje prijedloga

HRVATSKO PSIHOLOŠKO DRUŠTVO

OBJAVLJUJE

N A T J E Č A J

za 'Psihologijsku nagradu Zlatni grb Hrvatskog psihološkog društva' za 2017. godinu

Hrvatsko psihološko društvo utemeljilo je ovu nagradu u svrhu poticanja razvitka psihologije i Hrvatskog psihološkog društva i odavanje javnog priznanja za osobito vrijedan doprinos razvitku i radu Hrvatskog psihološkog društva.

Psihologijska nagrada Zlatni grb Hrvatskog psihološkog društva prvi put je dodijeljena 11. ožujka 1983. godine u Zagrebu. Psihologijska nagrada Zlatni grb Hrvatskog psihološkog društva sastoji se od nagradne medalje i diplome na kojima se nalazi umjetnički ukomponiran logo Hrvatskog psihološkog društva.

NATJEČAJNI UVJETI

Psihologijska nagrada Zlatni grb Hrvatskog psihološkog društva dodjeljuje se za osobito vrijedan doprinos razvitku i radu Hrvatskog psihološkog društva, ostvaren utemeljenjem ili višegodišnjim uspješnim vođenjem djelatnosti u okviru Hrvatskog psihološkog društva odnosno osobito vrijednom ili višekratnom pomoći i potporom Hrvatskom psihološkom društvu od strane drugih znanstvenih, znanstveno-nastavnih, stručnih i ostalih organizacija, ustanova ili društava.

Nagrada se u načelu podjeljuje pojedincu, članu HPD s petogodišnjim kontinuiranim članstvom, a samo iznimno može se podijeliti i skupini pojedinaca koji su zajedničkim radom dali osobito vrijedan doprinos razvitku i radu Hrvatskog psihološkog društva. Nagrada se iznimno može podijeliti i znanstvenim, znanstveno-nastavnim, stručnim i drugim organizacijama, ustanovama i društvima.

U jednogodišnjem razdoblju u načelu se može podijeliti jedna Psihologijska nagrada Zlatni grb Hrvatskog psihološkog društva, a samo iznimno mogu se podijeliti najviše dvije takve nagrade.

Nagrada se neće podijeliti ako u određenom razdoblju nije bilo ostvarenja vrijednog za podjeljivanje nagrade.

PODNOŠENJE PRIJEDLOGA

Prijedloge za dodjelu nagrade mogu podnijeti svi članovi Hrvatskog psihološkog društva, pojedinačno ili skupno, kao i županijska psihološka društva i stručne sekcije HPD-a, kao i znanstvene i znanstveno-nastavne organizacije i institucije.

Prijedloge s iscrpnim obrazloženjem podnose se Izvršnom odboru Hrvatskog psihološkog društva elektronskom poštom ili pismeno na adrese:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  
ili Hrvatsko psihološko društvo
Švarcova 20, 10000 Zagreb
do zaključno 18. rujna, 2017. godine.
Komentiraj...
natrag na vrh ▲
Sub, 16. 12. 2017 10:10