Sekcija za ekološku psihologiju HPD-a - najava osnivačke sjednice 8.12.2018.

Poštovane kolegice i kolege,

u privitku je poziv na osnivačku sjednicu Sekcije za ekološku psihologiju HPD-a. Osnovne sadržaje sam poslao 20. studenog, a dodatne materijale koji nisu striktno vezani za osnivačku sjednicu slat ću po najavi, do 3. studenog. Do sada sam razgovarao sa svim zainteresiranim kolegama osim što sam se najavio još jednom vidjeti s kolegicom Bedalov iz Splita, i porazgovarati o njenim idejama za program kad se tamo uskoro zateknem.

Osim poziva, sa zadovoljstvom Vas obavještavam da su nam se odlučili pridružiti i kolege Ana Pristupnik i Nikola Greb, mladi psiholozi iz Zagreba. Molim i ostale kolege s najavljenim pristupanjem Sekciji da potvrde svoj interes, kako bih ih stavio na e-mail listu.

Na sjednici ćemo prikupiti i ispunjene pristupnice, pa Vas molim da za tu svrhu prikupite potrebne podatke. Obrazac pristupnice se nalazi na kraju Pravilnika o osnivanju i načinu rada stručnih sekcijai u privitku ovog dopisa, možete ga isprintati i donijeti popunjenog, ili ispuniti na samoj sjednici s pripremljenim podacima.

Srdačan pozdrav,

Tvrtko Maras
Više iz ove kategorije:
»
natrag na vrh ▲
Pet, 26. 04. 2024 23:02