Društveno priznanje "Marulić: Fiat Psychologia" - poziv za predlaganje kandidata za 2018.

HRVATSKO PSIHOLOŠKO DRUŠTVO

OBJAVLJUJE

N A T J E Č A J

za Društveno priznanje “Marulić: Fiat Psychologia” za osobiti doprinos u
hrvatskoj primijenjenoj psihologiji za 2018. godinu

Hrvatsko psihološko društvo utemeljilo je ovo priznanje u svrhu poticanja razvitka hrvatske primijenjene psihologije i odavanju javnog priznanja za osobito vrijedan doprinos razvitku i promicanju hrvatske primijenjene psihologije.

Društveno priznanje “Marulić: Fiat Psychologia” za osobiti doprinos u hrvatskoj primijenjenoj psihologiji sastoji se od nagradne diplome.

Društveno priznanje “Marulić: Fiat Psychologia” za osobiti doprinos u hrvatskoj primijenjenoj psihologiji prvi put je dodijeljeno u povodu 50-e obljetnice Hrvatskog psihološkog društva, na svečanom otvaranju 12. godišnjoj konferenciji HPD-a u Petrčanima, 2003.g.

N A T J E Č A J N I U V J E T I

Društveno priznanje “Marulić: Fiat psychologia” za osobiti doprinos u hrvatskoj primijenjenoj psihologiji dodjeluje se za osobito vrijedan doprinos onim članovima Hrvatskog psihološkog društva koji su se istakli u dugogodišnjem vrijednom radu na razvitku i promicanju primijenjene psihologije.

Društveno priznanje “Marulić: Fiat Psychologia” se podjeljuje isključivo pojedincu, članu/ici Hrvatskog psihološkog društva u kontinuitetu od zadnjih 5 godina, a u jednogodišnjem natječajnom razdoblju može se podijeliti više takvih priznanja.
Priznanje se neće podijeliti ako u određenom razdoblju nije bilo ostvarenja vrijednog za podjeljivanje priznanja.

Prijedloge za dodjelu nagrade mogu podnijeti svi članovi Hrvatskog psihološkog društva, pojedinačno ili skupno, kao i županijska psihološka društva i stručne sekcije HPD-a, kao i znanstvene i znanstveno-nastavne organizacije i institucije.

Prijedloge s iscrpnim obrazloženjem podnose se Upravnom odboru Hrvatskog psihološkog društva elektronskom poštom ili pismeno na adrese – Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Hrvatsko psihološko društvo, Švarcova 20, 10000 Zagreb do zaključno 17. rujna, 2018.g.
natrag na vrh ▲
Pet, 26. 04. 2024 03:10